Over Protect Europe

Wij weten hoe moeilijk het soms kan zijn een project te plannen. Er zijn altijd onvoorziene omstandigheden waardoor u tijdelijk meer handen kunt gebruiken. En dat is nu juist onze specialiteit. Wij hebben een flexibele instelling, denken in maatwerk en zorgen op zeer korte termijn voor extra mankracht. En is die mankracht niet meer nodig? Ook dan denken wij met u mee. Opschalen én afschalen, het is voor ons geen probleem!

Bij Protect Europe leveren wij gemotiveerd en goed opgeleid personeel voor werkzaamheden in de asbestsanering, de sloop en in de rail- en infra. Onze mensen zijn vakkundig, professioneel en niet bang om hun handen uit de mouwen te steken. Wij zijn er om u te ontzorgen! De medewerkers in onze pool zijn goed opgeleid en in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten waaronder VCA en BHV.

Wij werken met vaste contracten en de meeste werknemers zijn al jaren bij ons in dienst. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ze een praktijk gerichte instelling hebben. Wanneer onze medewerkers voor u aan het werk gaan, komen ze goed voorbereid aan. Met de juiste kleding en handgereedschap, zodat ze ook direct aan de slag kunnen. Want voor ons geldt: er is geen tijd te verliezen!

Waarom u kiest voor Protect Europe:

  • Flexibele dienstverlening: 24/7 service door het hele land
  • Familiebedrijf: andere normen en waarden
  • Investering in langere termijn
  • Proactieve houding
  • Interne kruisbestuiving: alles onder één dak
  • Passievolle samenwerking

Contact opnemen

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.