Wist u dat wij ook actief zijn binnen de rail- en infrastructuur? Op dat gebied bieden wij een uitgebreide expertise. Wij werken aan een veilige werkomgeving bij spoor- en infrawerkzaamheden. Protect Europe levert grenswachten en veiligheidsmensen die kunnen ondersteunen bij nieuwbouw of onderhoud aan de weg of het spoor.

Rail- en infrawerkzaamheden zijn namelijk niet altijd zonder gevaar. In de meeste gevallen wordt er ook gewerkt wanneer er (trein)verkeer mogelijk is. Onze werkplekbeveiligers zijn getraind om de werkzaamheden in goede en vooral veilige banen te leiden.

Bovendien hebben de meeste van onze beveiligingsmensen ook een functie als spoorwerker en zijn ze dus multi-inzetbaar. Op momenten dat het mogelijk is, zullen ze ook weg- en spoorwerkzaamheden uitvoeren en dat betekent een snellere voortgang van uw project.

Samen met u werken wij op een veilige manier aan de weg of het spoor. Wilt u meer informatie? Of gaat u direct de samenwerking met ons aan? U kun daarvoor contact met ons opnemen.