Bedrijven of particulieren die asbest verwijderen, nemen het vaak niet zo nauw met de milieuregels. Dit kan voor vervelende omstandigheden zorgen, zoals het gevaar voor de gezondheid. Wat als uw buren zonder vergunning asbest verwijderen? En wat zijn de exacte regels?

Protect Europe is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft voor iedere situatie een advies op maat. Het verwijderen van asbest moet gebeuren volgens strenge veiligheidseisen. Een klus waarbij u professionele hulp kunt gebruiken. Wij leveren gekwalificeerde DAV- en DTA-ers die op een vakkundige en veilige manier ondersteunen bij asbestsaneringswerkzaamheden.

Onze zelfstandig opererende teams werken volgens een efficiënte planning. Uiteraard zorgen wij voor de juiste uitrusting van ons personeel, die voldoet aan alle voorgeschreven veiligheidseisen.

U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende projecten. Zo verwijderen wij asbest van een golfplaten dak van een schuur. Maar wij hebben ook het vertrouwen gewonnen van grote aannemers. Zo ondersteunen wij bij grote projecten in de petrochemische industrie, voedingsmiddelenindustrie en ziekenhuizen. In overleg is er veel mogelijk, wij zijn flexibel inzetbaar en per project kijken wij naar de beste oplossing voor u.