Op het moment dat u met deadlines te maken heeft, heeft u een paar extra handen nodig. Omdat een project iets langer duurt, u door ziekte van werknemers capaciteit te kort komt of wanneer er zich situaties met calamiteiten voor doen. Bent u (tijdelijk) op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd personeel dat direct aan de slag kan? Wij helpen u graag!

Bij Protect Europe leveren wij gemotiveerd en goed opgeleid personeel voor werkzaamheden in de asbestsanering, de sloop en in de rail- en infra. Onze mensen zijn vakkundig, professioneel en niet bang om hun handen uit de mouwen te steken. De medewerkers zijn goed opgeleid en in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten, waaronder VCA en BHV.

Wij werken met vaste contracten en de meeste werknemers zijn al jaren bij ons in dienst. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ze een praktijkgerichte instelling hebben. Wanneer onze medewerkers voor u aan het werk gaan, komen ze goed voorbereid aan. Met de juiste kleding en handgereedschap, zodat ze ook direct aan de slag kunnen. Want voor ons geldt: er is geen tijd te verliezen! Neem contact op voor meer informatie.