Protect Europe krijgt regelmatig aandacht in vakbladen en nieuwsbrieven, zoals onlangs in het WerkgeversServicepunt Achterhoek. In dit artikel wordt manager Coen Timmermans geïnterviewd over de groei van het bedrijf en krijgt hij veel ruimte om over de werkzaamheden te vertellen. Hieronder een paar passages vanuit het artikel.

Klanten volledig ontzorgen. Dat is de kracht van Protect Europe. Het dynamische bedrijf in ’s-Heerenberg levert gemotiveerd en goed opgeleid personeel voor met name werkzaamheden in de railinfra en asbestsanering. Het gaat om vakkundige medewerkers die hun handen uit de mouwen willen steken.

Protect Europe maakt al geruime tijd een flinke groei door. Het heeft meer mensen nodig die de werkzaamheden uitvoeren. ‘Het is niet altijd even makkelijk om de vacatures op te vullen’, vertelt manager Coen Timmermans. ‘Maar we hebben een prettige samenwerking met WerkgeversServicepunt Achterhoek. Zij hebben al verschillende geschikte kandidaten voorgedragen. Daardoor zijn al meerdere mensen aan een baan geholpen. Iedereen profiteert daarvan.’

Zie het volledige artikel via deze link: http://wgp-achterhoek.nl/protect-europe-investeert-graag-in-goed-personeel.