Afgelopen maand zijn we bij Protect Europe gestart met een aantal nieuwe monteurs bij de afdeling kunstwerken in de railinfra. Deze monteurs onderhouden onder andere de spoorbrug en alle daarbij behorende werkzaamheden.

Belang van onderhoud

De betonnen kunstwerken voeren onder meer kruisende wegen over het spoor. Deze kunstwerken hebben van tijd tot tijd onderhoud nodig. Het onderhoud aan kunstwerken is gericht op vroegtijdige herkenning van mogelijke problemen. Vóórdat deze uitgroeien tot echte problemen, want dan is het opeens veel kostbaarder om herstel te kunnen uitvoeren

Monteurs wisselslijpers

Tevens gaan we binnenkort aan de slag met monteurs wisselslijpers. Zij controleren de kritische maatvoeringen ten aanzien van oppervlakte gebreken (slijtages, scheurtjes en braamvorming) aan spoorstaven, lassen, wisseldelen en kruisingsonderdelen. Tevens het slijpen van gebreken ter verbetering van de veilige berijdbaarheid en de levensduur.

Divers pakket

Het pakket bij Protect Europe wordt dus steeds diverser. En daar zijn we uiteraard blij mee. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden op maat.