Asbest kan leiden tot zeer ernstige ziektes. Daarom wil de overheid dat er in 2024 geen asbestdaken meer in Nederland zijn. Vanaf dat jaar zullen asbestdaken in Nederland daarom ook verboden zijn. Het verwijderen van asbest dient op de juiste manier te gebeuren. De overheid kan zelfs een boete geven als de verwijdering niet goed gebeurd.

Professionele verwijdering

Om het doel van de overheid in 2024 te bereiken zal er eerst een hele hoop asbest verwijderd moeten worden. Een klus waarbij u professionele hulp kunt gebruiken. Onze zelfstandig opererende teams werken volgens een efficiënte planning. Uiteraard zorgen wij voor de juiste uitrusting van ons personeel, die voldoet aan alle voorgeschreven veiligheidseisen.

Schakelt u ons in

U kunt Protect Europe inschakelen voor uiteenlopende projecten. Zo verwijderen wij asbest van een dak van een schuur. Maar wij hebben ook het vertrouwen gewonnen van grote aannemers. Zo ondersteunen wij bij projecten in de petrochemische industrie, voedingsmiddelenindustrie en ziekenhuizen. Wij zijn flexibel inzetbaar en per project kijken wij naar de beste oplossing voor u. Informeer naar de opties.

Protect - Asbestsanering