Rail- en infra

Protect - Rail en infrawerkzaamheden

Heeft u ondersteuning nodig bij werkzaamheden aan het spoor? Protect Europe biedt een uitgebreide expertise. Samen met u werken wij aan een veilige werkomgeving bij rail- en infrawerkzaamheden. Door middel van onze werkplekbeveiliging kan er veilig aan het spoor gewerkt worden om een optimale railinfrastructuur te behouden.

Rail- en infrawerkzaamheden

Spoor- en infrawerkzaamheden zijn niet altijd zonder gevaar; in de meeste gevallen wordt ook gewerkt wanneer er (trein)verkeer mogelijk is. Onze werkplekbeveiligers zijn getraind door Rail Alert om de werkzaamheden in goede en vooral veilige banen te leiden. Ze zijn medisch en psychologisch gekeurd en voldoen aan alle voorkomende eisen.

Werkplekbeveiliging

Wij leveren grenswachters en veiligheidsmensen aan diverse aannemers die kunnen ondersteunen bij nieuwbouw of onderhoud aan de weg of het spoor. Bovendien hebben de meeste van onze beveiligingsmensen ook een functie als spoorwerker en zijn dus multi-inzetbaar. Op momenten dat het mogelijk is, zullen ze ook weg- en spoorwerkzaamheden uitvoeren en dat betekent een snellere voortgang van uw project.

Onderhoud kunstwerken

Ook hebben we een aantal monteurs bij de afdeling kunstwerken in dienst. Deze monteurs onderhouden onder andere de spoorbrug en alle daarbij behorende werkzaamheden. De betonnen kunstwerken voeren onder meer kruisende wegen over het spoor. Deze kunstwerken hebben van tijd tot tijd onderhoud nodig. Het onderhoud aan kunstwerken is gericht op vroegtijdige herkenning van mogelijke problemen. Vóórdat deze uitgroeien tot echte problemen, want dan is het opeens veel kostbaarder om herstel te kunnen uitvoeren

Slijpen wissels

Tevens gaan we aan de slag met monteurs wisselslijpers. Zij controleren de kritische maatvoeringen ten aanzien van oppervlakte gebreken (slijtages, scheurtjes en braamvorming) aan spoorstaven, lassen, wisseldelen en kruisingsonderdelen. Tevens het slijpen van gebreken ter verbetering van de veilige berijdbaarheid en de levensduur. Qua onderhoud hebben we ook medewerkers seinwezen/ondergrondse infra in dienst.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze rail- en infrawerkzaamheden? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Bekijk ook: Wegenbouw.