Bouw/Asbest/Sloop

Protect - Sloopwerkzaamheden

Wij leveren op korte termijn gemotiveerd en goed opgeleid personeel voor bouw gerelateerde werkzaamheden. Onze mensen zijn vakkundig, professioneel en niet bang om hun handen uit de mouwen te steken.

Timmer- en metselwerk, stratenmakers

Goed personeel nodig voor uw timmer- of metselwerk? Of heeft u een stratenmaker nodig? Wij werken met vakbekwaam personeel. Ze hebben hier hun eigen specialisme. Denkt u hierbij aan timmer- en metselwerken, aanbouw, verbouw, nieuwbouw en metselwerk. Al onze mensen zijn gediplomeerd en direct voor u beschikbaar.

Grondwerkzaamheden

Maar ook bij grondwerkzaamheden kunnen wij voor mensen zorgen. Kabelgoten, glasvezel, straatwerk, opperwerk en sleuven graven; slechts een kleine greep van grond werkzaamheden waarbij we u van dienst kunnen zijn. Onze mensen zijn VCA-getraind en verschijnen met de juiste kleding en basisgereedschappen bij uw project. Altijd praktisch gericht op ondersteuning!

Heeft u op zeer korte termijn mensen nodig die asbest kunnen saneren? Wij leveren bij Protect Europe gekwalificeerde DAV-ers en DTA-ers die op een vakkundige en veilige manier ondersteunen bij asbestsaneringswerkzaamheden. Maar ook voor ondersteuning bij uw sloopwerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn.

Asbestsanering

Sinds 1993 is het gebruik van asbest verboden in verband met de gezondheidsrisico’s. Bij het afbreken van oudere gebouwen moet het verwijderen van asbest dan ook volgens strenge veiligheidseisen gebeuren. Een klus waarbij u professionele hulp kunt gebruiken. Onze zelfstandig opererende teams werken volgens een efficiënte planning. Uiteraard zorgen wij voor de juiste uitrusting van ons personeel, die voldoet aan alle voorgeschreven veiligheidseisen.

U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende projecten. Zo verwijderen wij asbest van een golfplaten dak van een schuur. Maar wij hebben ook het vertrouwen gewonnen van grote aannemers. Zo ondersteunen wij bij grote projecten in de petrochemische industrie, voedingsmiddelenindustrie en ziekenhuizen. In overleg is er veel mogelijk, wij zijn flexibel inzetbaar en per project kijken wij naar de beste oplossing voor u. Of het nu gaat om het op- of afschalen van mankracht, wij staan voor u klaar!

Sloopwerkzaamheden

Wilt u ondersteuning bij uw sloopwerkzaamheden? Dan kan Protect Europe u van dienst zijn. Onze mensen zijn opgeleid voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier en met oog voor de mens en het milieu. Veel van onze medewerkers zijn afkomstig uit de bouwwereld of zijn asbestsaneerders, met elkaar een enorme bron aan kennis en ervaring.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, dan weet u wat u krijgt; mensen die meedenken met in alle situaties, die goed voorbereid zijn op een opdracht en die direct operationeel inzetbaar zijn. Het spreekt vanzelf dat zij voorzien zijn van de juiste kleding en bijbehorende zaken, zoals veiligheidshelmen en klein handgereedschap. Ze zijn VCA-gecertificeerd en indien nodig wordt een BHV-er meegeleverd. Voor ons geldt: veiligheid staat voorop.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze bouw-, asbest- en sloopwerkzaamheden? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.